domingo, 22 de julio de 2012

Festa dels Sants de la Pedra 2012


CELEBRACIÓ DE LA 
FESTIVITAT
DELS SANTS DE LA PEDRA
ABDÓ I SENÉN

DIA 30 DE JULIOL (dilluns)

10:00 h. Volteig general de les campanes de Santa Maria per la Missa dels Sants de la Pedra.

10:30 h. en l’església parroquial de Santa Maria, MISSA MAJOR dels Sants de la Pedra, presidida pel prior d’esta confraria Mn. Vicent Gil Tamarit. El sermó estarà a càrrec del rector de la parròquia de Sant Salvador del nostre poble, Mn. José Miguel Peris. Música i cants a càrrec del Cor de la Lira Saguntina dirigit per Manuel Blasco, a l’orgue Francesc Gamón, que interpretaran la missa “de Angelis” i altres cants gregorians. Acabada l’Eucaristia, les sagrades i venerades relíquies dels Sants de la Pedra s’oferiran a la devoció de totes les persones presents.

Poc després d’acabar-se la Missa, “MASCLETÀ” en la Glorieta.

19:30 h. SANTA MISSA.

20:00 h. i després de la Missa Vespertina, SOLEMNE PROCESSÓ GENERAL en honor dels Sants Patrons. La processó estarà anunciada per balls tradicionals valencians, interpretats pel Grup de Danses de Morvedre. Tot seguit, l’agrupació de dolçainers Caballer precediran a la processó en honor dels nostres Patrons, tocant música religiosa tradicional valenciana.

En acabar la Solemne Processó en l’església de Santa Maria, es procedirà a la SUBHASTA DE LES CISTELLES de fruita.

A continuació, sorteig entre els confrares presents, d’una imatge fotogràfica de les antigues imatges dels Sants Patrons d’Esteve Bonet.

Tot seguit, s’atorgarà per sort les dos beques escolars que la confraria oferix enguany als xiquets de Sagunt que hagen participat en la processó, com una mostra més del nostre compromís amb la societat saguntina, dins de les nostres possibilitats econòmiques.

01:30 h., aproximadament, disparà del CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS en honor als Sants Patrons Abdó i Senén, a l’altra banda del riu, organitzat per la Comissió de Festes 2012 amb el suport de l’Excm. Ajuntament de Sagunt.

DIA 31 DE JULIOL (dimarts)

12:00 h. Missa de la GERMANDAT SACERDOTAL SAGUNTINA de Nostra Senyora del Bon Succés i de Sant Abdó i Sant Senén, oferida en sufragi dels sacerdots i confrares difunts de la Germandat i la Confraria dels Sants de la Pedra, celebradora en l’església Parroquial de Santa Maria. Acabada la celebració seran venerades pels fidels presents les sagrades relíquies dels nostres Patrons.


NOTA. La Junta es reserva el dret de modificar l’horari dels actes, així com el lloc de realització i, si fos cas, l’anul·lació dels mateixos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario