jueves, 19 de julio de 2012

Festa Sants de la Pedra 2012


ELS SANTS DE LA PEDRA, PATRONS DE SAGUNT, VISITARAN TOTA ESPANYA

Este matí, a les 12 h., s’ha presentat, en el saló de plens de l’ajuntament de Sagunt, el cupó de l’Organització Nacional de Cecs Espanyols (ONCE) del pròxim día 28 de juliol. La notícia afecta de forma especial la nostra confraria, ja que en el dit cupó apareixen les imatges dels Sants de la Pedra, els que té la nostra confraria en la seua capella. El fet ha estat possible gràcies a la gestió realitzada per l’Excm. Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la dita Organització Nacional de Cecs Espanyols.

A eixa presentación pública, han estat invitats el president de la Confraria dels Sants Patrons Abdó i Senén, Sr. N’Antoni Lluesma Espanya, i el president de la Comissió de Festes 2012, representant de les penyes saguntines, que han estat en el saló de plens amb els regidors Srs. En José Luís Martí i En Chimo Catalán, i els representants nacionals, autonòmics i locals de la dita organització.

Evidentment, tot el que siga promocionar la marca Sagunt, sembla bo i interessant. Igualment, respecte a la difusió dels Sants de la Pedra per totes les terres d’Espanya. Donar a conéixer el nostre patrimoni cultural i religiós és una tasca necessària i positiva per al nostre poble.No hay comentarios:

Publicar un comentario